Vi hjälper dig med enklare bygglov

Exempelvis; takkupa, attefallshus, plank, uterum etc.

Har du en vision om att förändra ditt hem eller din arbetsplats men känner dig överväldigad av bygglovsprocessen? Oroa dig inte längre. Vi tar hand om allt – från de första ritningarna till bygglovsansökan och det färdiga bygget. Allt du behöver göra är att dela med dig av dina önskemål, och vi tar hand om resten.

Detaljerad Förklaring: När vi säger ”allt från A till Ö”, menar vi verkligen det. Du behöver inte oroa dig för att anlita olika företag för olika delar av ditt projekt. Från det första mötet till det färdiga bygget, är det bara en kontakt och en faktura. Detta sparar dig tid och minskar stressen som ofta kommer med byggprojekt.

Varför Välja LPS Bygg för Ditt Bygglov och Byggprojekt?

 1. Helhetslösning: Vi erbjuder en komplett tjänst som inkluderar platsbesök, måttagning, ritningar, bygglovsansökan och själva bygget. Du behöver inte jaga olika entreprenörer; vi sköter all samordning.
  Anta att du vill bygga ett uterum. Vi kommer till dig, diskuterar design och material, tar mått, och skapar ritningar. Sedan ansöker vi om bygglov och, när det är godkänt, påbörjar vi bygget. Du behöver inte lyfta ett finger!
 2. Kundfokus: Vi lyssnar aktivt på dina behov och anpassar våra tjänster därefter. Vårt mål är att förverkliga din vision ned till minsta detalj.
  Om du har specifika materialönskemål eller designidéer, inkluderar vi dem i ritningarna och ser till att de implementeras i det färdiga projektet.
 3. Transparens och Kommunikation: Vi håller dig uppdaterad genom hela processen. Du får regelbundna uppdateringar och kan alltid nå oss för frågor eller förtydliganden.
  Du kan när som helst ringa eller maila oss för att få en statusuppdatering.
 4. Erfarenhet och Expertis: Med flera års erfarenhet i branschen har vi den kunskap och de färdigheter som krävs för att navigera i bygglovsdjungeln och leverera ett framgångsrikt projekt.
 5. Kvalitet och Hållbarhet: Vi använder endast högkvalitativa och hållbara material för att säkerställa att ditt projekt inte bara ser bra ut utan också varar länge.
 6. Tids- och Kostnadseffektivitet: Vår effektiva arbetsprocess och samordning med alla inblandade parter säkerställer att projektet blir klart i tid och inom budget.

 

Vår Process: Steg-för-Steg

 1. Initial Konsultation: Vi kommer till dig för att diskutera ditt projekt, ta mått och förstå dina specifika behov och önskemål.
  Vid detta möte går vi igenom allt från design och layout till materialval och budget. Vi tar även fotografier och mått för att kunna skapa en noggrann projektplan.
 2. Ritningar och Planering: Baserat på vår initiala konsultation skapar vi detaljerade ritningar och en projektplan som vi går igenom tillsammans med dig.
 3. Bygglovsansökan: Vi tar hand om hela bygglovsprocessen, inklusive all nödvändig dokumentation och kommunikation med myndigheterna.
  Du inte behöver oroa dig för pappersarbete eller byråkrati.
 4. Byggstart: När bygglovet är beviljat påbörjar vi bygget enligt de godkända ritningarna och projektplanen.
 5. Vi koordinerar med alla inblandade parter, som elektriker och rörmokare, för att säkerställa att allt går enligt plan.
 6. Slutbesiktning och Överlämning: Efter att bygget är klart genomför vi tillsammans en slutkontroll och överlämnar det färdiga projektet till dig. Vi går igenom varje detalj av det färdiga projektet tillsammans med dig för att säkerställa att allt är enligt dina önskemål och uppfyller alla kvalitetskrav.

Kontakta Oss idag för en Kostnadsfri Konsultation för bygglov

Är du redo att förverkliga ditt drömprojekt utan krångel? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation. Med LPS Bygg AB får du en smidig och bekymmersfri byggprocess från början till slut. Vårt motto är enkelt: ”En Kontakt – En Faktura”. Låt oss göra drömmen till verklighet.

Du kan enkelt nå oss via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt online-formulär. Efter att vi har mottagit din förfrågan, återkommer vi inom 24 timmar (helgfri vardag) för att boka en tid för den initiala konsultationen.

Genom att välja LPS Bygg AB för ditt byggprojekt får du inte bara tillgång till högkvalitativt arbete och expertis, utan också en partner som värdesätter din tid och ditt förtroende. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig.